Bästa Nya Låt: Östblockarn – ”Östblockeliten”

Gehitmusiken —  28 december, 2012 — Lämna en kommentar

Östblockarn Östeliten

Östblockarn / ÖB Smuts är det tillbakalutna livsflowets rappare, snubben med ungersk bakgrund är vardagslivets bekvämlighetsguru, en slackerfilosof från en tecknad satir som ryker ganjalila fram ur tvn. Röda ögon, pizza, fitta, soffor och flimrande radio. Hemtrevligt, solen lyser upp dammkornen svävande. Hans album Rubixs Petkov släpps den 31:e december 2012, alltså en het hiphopoas tänder din nyårsandedräkt. Varenda låt ja hört smakprov på — som att kliva in i bastun som en rockstar med tre öl i varje hand. Lite som att tro att du är på nått spa i Los Angeles med FlyLo och Miles Davis. Ey yo ska vi skriva poesi i röken, ungefär såhär va? Drak 1 / Drrocks produktion är både klassiskt och senaste hetaste, värmedis, suddiga konturer, en nedstökad lya, omkringslängda b-rullar, brudgrejer och hoodtröjor, en etta med världens mysigaste belysning, doftljus och hela shiten, du har aldrig känt dig så borta och där på en gång. Välkommen fan, luta dig tillbaka, och lyssna på lite funky shit pliiiiiing.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s