Roth: ”King’s Of The Wild”

Gehitmusiken —  28 december, 2012 — Lämna en kommentar

Roth Kings Of The Wild

Roth är en popduo från Stockholm. Jag vet ingenting om dem förutom att det är en kombination av en Julia och en Gustav. ”King’s Of The Wild” är deras första släppta låt och den ljuder underbart som Göteborgs Alpaca Sports gullpop. Ännu en Luxury-signering? Detta är tveklöst en lika duffelklädd kombo. Låten är en sockerromantisk poppärla. Det är svårt att mostå den, det är sjukt svårt att inte bli förälskad och börja drömma sig bort till de finaste av Belle & Sebastians skogsdungar, som ännu ett hopplöst indiefall. Men jag faller gärna. Igen och igen och igen. Det är snart sommar, snart dags att låtsas vara 15 igen för ännu en juliromans. THE SUN IS HIGH. Nån gång snart. Jag kommer aldrig bemästra tumblr så jag får göra allt i verkligheten istället. Jag får va King Of The Wild. Spring med mig bland katter med hatter / jag ska visa dig en trädgård mitt i djungeln och en badstrand där folk röker havet.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s