Bästa Nya Låt: The Reef – ”Ignant”

Gehitmusiken —  7 januari, 2013 — Lämna en kommentar

The Reef Ignant Ep

The Reef är en tjugotreårig producent från Norrköping. Tre sekunder in i ”Ignant” så förstår man att denna relativt okända supertalang skulle bli upplockad av Diplos nätetikett Jeffrees. Hans Ignant EP fínns för gratis nedladdning på Mad Decents soundcloud. Den befinner sig i den skumma twilight zone där seapunkarna röker på med brillförsedda sköldpaddor och hysteriska delfiner, där framtidskidzen lyssnar på trap och gamla UK hardcore-singlar och undrar om det är For Real. Tung jukestep-bas, maxade electrosyntar, slamrande snares och vocal samples från helvetet. Allt i en rörelse mot en dansbombsexplosion av svett och gungande rumpor.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s