Bästa Nya Låt: Boddika & Joy O – ”&Fate”

Gehitmusiken —  23 januari, 2013 — Lämna en kommentar

Think And Change Joy O Boddika

 
Min favoritkombo just nu ifrån den elektroniska dansmusikens mörka underjord är brittiska house / bass kungen Joy O (Joy Orbison) och acidmästaren Boddika. Förra året släppte de en del singlar ”Mercy” / ”Froth” som jag har spelat flitigt på dansgolven sen dess: musiken är hetlevrad, ond, sensuell och så sjukt jävla bra att man blir helt våt i mitten av hjärnan. Här får ni ett sample från den kommande fullängdaren Think and Change som kommer ut 2013 via Nonplus Records.

Rytande, krafsig, tung, noisig, rytmiskt och

sjukt FET.

Här är smakprovet. Dansa och dö. Och om ni diggar mörket kan ni lyssna på min något utflippade balansgång-i-galenskapen-mix ifrån i år. Den innehåller mer UK bass och, ja, mörker, mörker, mörker: Fan Va Snubben Tror Sig-mixen.

Bojan Buntic 

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s