Video: This Is Head – ”A B – Version”

Gehitmusiken —  23 januari, 2013 — Lämna en kommentar

This Is Head
Malmös fantastiska This Is Head är tillbaka. De arbetar på ett nytt album vid namn The Album ID som släpps via den fina etiketten Adrian Recordings. Idag har vi fått det första smakprovet på den nya skivan. ”A B – Version” är en fullständigt enorm låt. Den begynner känslosamt med ambient pop — vackert, emotionellt, bräckligt, med gnistrande elektronik och mjuka syntmelodier — och reser sig till ett galaktiskt proggrock-klimax bland solsystem av melodier och stjärnglittrande harmonier. Videon är överblickar av naturens grandiösa skönhet, människans mod snurrande i Universums sublima ingenstans, och små glimtar av intima ögonblick i människolivet. Allting sammanblandas till en ett koncentrat av liv i det stora ögonblicket som kan vara Nu, som är Nu.

Ta en risk. Flyg.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s