TM404: ”303/303/303/606”

Gehitmusiken —  1 februari, 2013 — Lämna en kommentar

TM404

Den stockholmsbaserade producenten Andreas Tilliander är en av Sveriges största namn inom den elektroniska musikvärlden. Han är en erkänd DJ och är även känd under produktionsalias som Mokira, Rechord, Lowfour och Komp och är även bland annat livemusiker åt  Johan T KarlssonFamiljen. Han gör alltifrån drone till techno. Han har skapat något av det vackraste någonsin. Utöver detta driver han också mastering- och skivbolaget Repeatle.

Som den samma experimentalist han är har han nu också börjat göra musik under ännu ett alias, TM404. Den självbetitlade debuten TM404 är en lek med diverse analoga vintage Roland sequencers, och varje låttitel är en konstellation av dessa. Smakprovet ”303/303/303/606” är, som ni ser, inspelat i en tagning med tre 303or och en 606a.

Se honom Röda Sten inatt. Det är en spelning som Musikinstitutet har ordnat.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s