James Blake: ”Retrograde (Bigger Trees Remix)”

Gehitmusiken —  10 februari, 2013 — Lämna en kommentar

James Blake Retrograde
Nu när ni lyssnat på ripen av ”Retrograde” sådär tjugotusen gånger kanske det är dags att byta till en lika värd remix. Här är en bootleg / re-edit gjord av Bigger Trees ifrån Umeå. Det vill säga: inget officiellt. Men just därför också mycket trevligare. Jag vet inte något om Bigger Trees utöver att det är Simon Lundgrens ”imaginary collective, made up by a whole set of different characters doing their thing.” Spännande.

Hur som helst: remixen är najs. Den gör inget utöver att förstärka originalet i dess egna ryck och tryck, och omdesignen följer James Blake i hans egna vision, fyller i med andra penslar i konturerna. Kalle Johansson från Red Beats bidrar med vemodigt gitarrspel och det används analoga grejer som, till exempel, synten Kurzweiler K2000R.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s