Chirping: ”Flicker & Fade” / ”Such A Pretty Sight”

Gehitmusiken —  20 februari, 2013 — Lämna en kommentar

 

Chirping

Vik hädan! Vito Gogola tipsar om någonting på Ge Hit Musiken som inte är hiphop! Vissa tycker kanske att jag sålt mig åt folket, vissa tycker nog att jag gör rätt i att strunta i hiphop för ett tag, men de flesta vet nog inte ens vem jag är. Jag ska dock berätta om vilka Chirping är. De är ett Stockholmsbaserat indierockband som nyligen släppte en dubbelsidig singel med låtarna ”Flicker & Fade” och ”Such A Pretty Sight”. Framför allt den första låten – som för mig har ekon av The Temper Trap, Dirty Projectors och en slags snällare Interpol – är definitivt en låt att kika in. Även om vintern fortfarande hänger som ett ledsamt täcke över Svea rike, kickar denna låt igång tankar om smält snö. Och det behövs. Chirping, allesammans.

Vito Gogola

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s