Bästa Nya Låt: This Is Head – ”Time’s an Ocean”

Gehitmusiken —  27 februari, 2013 — Lämna en kommentar

This is head time's an ocean


Malmös This Is Head är tillbaka i livet. Deras kommande album The Album ID är resultatet av en frigörelse ifrån en kreativ fördämning. Bandet fick prestationsångest efter debuten 0001 — och började leka vid pingisbordet i studion istället för att göra musik, under en lång, lång tid. En bandmedlems separation senare och musiken var tillbaka. 

”Time’s an Ocean” är andra provsmaket ifrån albumet, som kommer den 27 mars. Det första jag kommer att tänka på är U2s bästa album, The Joshua TreeKalle Gustafsson-Jerneholm från The Soundtrack of Our Lives har producerat The Album ID, och det vi hör här är ett oerhört ljudlandskap av Episk Rock.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s