Bästa Nya Låt: Sally Shapiro – ”If It Doesn’t Rain”

Gehitmusiken —  28 februari, 2013 — Lämna en kommentar

 

Sally SHapiro Somewhere Else

Någon på någon obskyr blogg någonstans i nätets ingenstans förutspådde att 2013 skulle vara Sveriges år i den globala musikvärlden, och att det skulle handla om nu-disco. Och någon tog efter, spred ordet, och vem vet, kanske det är så. Jag kan ju nämna Tight Silk, Göteborgs Rebel Rebel, och så självklart, Sveriges introverta discodrottning nummer ett, Sally Shapiro, som gör dagbokspoesi av italons vackra melodier och sexiga drivkraft. Det nya albumet Somewhere Else är ute nu och vi har ej hunnit recensera det, men det är ett av de bästa som kommit ut i Sverige i år, bredvid Mattias Alkbergs Begravning, Stjäl Det Du Behöver, Sleepyhead, yast, och colossus. Ni kan lyssna på ”If It Doesn’t Rain” en av albumets strålcentra nedan.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s