El Perro Del Mar: ”Hold Off The Dawn (Vessel Remix)”

Gehitmusiken —  28 februari, 2013 — 1 kommentar

VEssel El Perro Del Mar Hold Off The Dawn

När El Perro Del Mar 2012 släppte sin hyllning till vemodig 90talspop — Pale Fire — experimenterade den brittiske producenten Vessel med technons gränser, och hans debut, Order Of Noise, blev utvald av Resident Advisor som ett av årets bästa album. Båda dessa album var personliga favoriter från i fjol. Detta möte, mellan grov, hårdhänt electro när den är som vassast i kanterna och mörk, mörk pop är inte så osannolikt ändå — redan i Vessels fantastiska RA-podcast får vi höra honom experimentera med gamla kassettband fulla med popig postpunk och rock med svärta runt ögonen.  Så här kan ni höra en sönderskruvad, ihjälhamrad och sedan sammansvetsad ”Hold Of The Down”.

 

Annonser

Ett svar till El Perro Del Mar: ”Hold Off The Dawn (Vessel Remix)”

  1. 

    Grym remix. Så bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s