Ge Hit Drömmen!

Gehitmusiken —  15 mars, 2013 — Lämna en kommentar

PREMIÄR AV DRÖMMEN

På lördag den 16:e mars är det premiär av en ny klubb i Göteborg, på Kontiki. Drömmen arrangeras av Felicia Midborn och Maja Nolbrant (Jim Rikard Knutsson är så klart med på nått hört), och första livebandet ut är det Harry Potter-influerade indiepopbandet Dödsrelikerna. Läs en intervju med bandet @ Djungeltrumman.se. Det är 18årsgräns och kostar 60kr. Läs mer om eventet och attenda här.

Vad gäller musiken på dansgolvet kommer det blandas indiepop med electro. Ge Hit Musikens husdjs, jag och Aleksandar Buntic, ska så klart också DJa, och vi bjuder på vår sedvanliga galenskap, fast med ett vår-tema. Förvänta er en och annan skruvad re-edit av era favoritlåtar. Och så, drömmen, så klart: drömmen om värmen, solen, kärleken. Till klubbpremiärens ära har jag gjort en warm-up mix som ska förbereda er för att inträda i vår vision av himmelriket, som vi ska dela med oss av på dansgolvet.

Luta er tillbaka, ta på ett jävligt bra par hörlurar, häll i lite whiskey, och försvinn bort i trettio minuter.

Bojan Buntic

 

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s