Video: Maja Gödicke – ”Ligga Still”

Gehitmusiken —  18 mars, 2013 — Lämna en kommentar

maja gödicke ligga still video

Man är så snabb att man ibland hinner publicera saker som man inte borde. Så vare när jag såg att Maja Gödicke släppte 2012s finaste låt, ”Ligga still” för två veckor sen. Någon timme senare hade många hört och älskat, och i mitt hjärta nominerade jag ”först ska vi undra, varför vi finns till / sen ska vi bara vara sams och tiga tyst och ligga still” som årets bästa refräng, och lyrik på svenska – men den var borta från soundcloud och youtube snart.

Klart man längtat efter att få höra igen. Den var jävligt vacker men också — beroendeframkallande. Så nu har man genomlidit sin abstinens. Men det var värt väntan för den fullblodade, mastrade versionen, som nu släppts via Luxury, med fetare bas och djupare ljudbild. Videon är också en uppdatering av Majas amatörvideo. Men mystiken är intakt.

Och låten finns nu även på spotify och itunes.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s