Lust For Youth: ”Chasing The Night (Anthony Naples Remix)

Gehitmusiken —  29 mars, 2013 — Lämna en kommentar

Lust For Youth Chasing

2012 släppte Lust For Youth — ett riktigt one man wonder, Hannes Norrvide — ett album av kylig, klaustrofobisk minimal wave, Growing Seeds. Det var representativt för vad som viskas i Skandinaviens underjord, där särskilt danskarna börjat stirra tillbaka på abyssen som utgör tidig, experimentell synthpop. Hans senaste singel, som nyligen släppts på Brooklyns Sacred Bone Records”Chasing The Light” fick en remix av en upcoming producent från New York, Anthony Naples, som sakta men säkert börjat sprida sitt feberdrömstechno över världen. Och det är precis vad remixen låter som: en yra ifrån en febrig dvala: Hannes mässar spöklikt över ett känslolöst synthriff i 6 minuter, och det enda ljus som finns är det kliniskt rena, medicinska ljuset från den moderna tiden.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s