Navid Modiri & Gudarna: ”Någon håll i mig”

Gehitmusiken —  8 april, 2013 — Lämna en kommentar

Navid Modiri & Gudarna Håll Om Mig

Du kan vara mer än du föreställt dig. Det är temat för nya Navid Modiri & Gudarna-singeln ”Någon Håll I Mig”, låten som står för årets mest trallvänliga allsångsrefräng. Och på tal om allsång, i mars bjöd Navid Modiri — en av mina favoritartister och människor i Sverige — in oss alla till att medverka i videon till låten, som spelades in på Nordstan och lite överallt i vårt älskade Göteborg, och efteråt fick alla hänga med på fest. Musik kan vara politiskt, och kul, samtidigt.

Jag kunde tyvärr inte vara där, så ni ser inte mitt nylle, men ni lär se en hel del jävla kärlek. Och de som var där medverkade i en stor händelse i positiv antirasism, och fick uppleva en vision av ett gemensamt Sverige där vem som helst kan hålla i dig om du behöver stöd när du vinglar fram full som in i helvete över Avenyn.

Och efter tre slagkraftiga skivor av färgglad hiphop, Dags För Slagsmål!, Många Mil Att Gå, Allt Jag Lärt Mig Hittills, känns det som att bandet har hittat sig själva till fullo. Låttexten levereras med en hög dos humor och mänsklig värme, över en enkel men beroendeframkallande electrobeat med melodier från det nya Sverige 3.0.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s