Bästa Nya Låt: ”A Tooth For An Eye (Cooly G remix)

Gehitmusiken —  9 april, 2013 — Lämna en kommentar

A Tooth For AN Eye

The Knife har med all rätt skapat osämja bland kritiker i Sverige. Vissa har skrivit att Shaking The Habitual är ett misslyckande (och längtar tillbaka till gammal Deep Cuts / Silent Shout-pop), andra har sagt att det till en stor del är olyssningsbart, och att det låter som ”att stans mest pretentiösa teaterensemble fritt fått tolka konceptet ”sågverk”.” Jag själv tycker att det är för jävla bra.

Och för jävla bra låter också DJn och bass-producenten Cooly Gs remix av skivans mest älskade, popigaste låt ”A Tooth For An Eye”Det låter som man kört låten genom det filter av ekon, reverb och noise som utgör hennes album från 2012 Playin’ MeBas, bas, bas, skrän, stress, frenetiska trummor och Karins spöklika vokaler på panikflykt genom en dystopisk framtidsstad.

Bojan Buntic

 

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s