Video: Postiljonen – ”Supreme”

Gehitmusiken —  9 april, 2013 — 1 kommentar

Postiljonen Supreme

För några veckor sedan publicerade vi ett Ge Hit Mixen-bidrag med Postiljonen, ett av våra favoritband här i Sverige. Idag släpps deras nya singel ”Supreme” via Hybris. Bandet har redan hittat sig själva, skulle man kunna säga, bemästrat konceptet och är nu ute och seglar fritt. Seglar är rätt ord, det låter som hav, vindar, dramatik – och det är precis vad vi får i videon: en kärlekshistoria vid stranden, i ordlöst hollywoodstuk. Det vi hör är kaskader av 80talssyntar och vackra viskade vokaler i stil med M83 — och även ett fint smörigt-som-in-i-helvete fm-radio gitarrsolo.

Bojan Buntic

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Postiljonen – ”Supreme (HNNY remix)” « GE HIT MUSIKEN - november 21, 2013

    […] dansgolv i solen. Genom fluffig värme går sedan takten hypnotiskt in i ditt hjärta. Remixen av ”Supreme”, från det norsksvenska drömpopbandets debutalbum Skyer, är ett perfekt spår för tidiga […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s