Bästa Nya Låt: Azure Blue ”The Road I Know (Feat. Julia Vero)”

Gehitmusiken —  12 april, 2013 — 1 kommentar

Azure Blue the road I know

När syntpop är som bäst ifrån Sverige är det släppt på superetiketten HybrisPostiljonen, Jonathan Johansson,  eller Azure Blue. Mannen bakom det sistnämnda artistnamnet är Tobias Isaksson. Han släppte 2011 ett fantastiskt debutalbum späckat med popreferenser och personliga erfarenheter, Rule Of Thirds var ett av årets bästa.

Nu får vi höra ett smakprov från andragivet Beyond The Dreams There’s Infinite Doubtett samarbete med upcoming indiestjärnan Julia Vero (som jag nu inte bara hört här på GHM utan också på HM) som kommer ut någon gång under sommaren. Och sommaren, eller sommarminnen, är precis vad denna välproducerade singel låter som. I saknadens tonart hör vi en mjuk, solnedgångsvarm sång ifrån ett hjärta. Låten premiärspelades idag på The Line Of Best Fit men nu kan ni höra den även här hos oss. Njut.

Bojan Buntic

Annonser

Ett svar till Bästa Nya Låt: Azure Blue ”The Road I Know (Feat. Julia Vero)”

  1. 

    Det här gillar jag. Fin låt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s