Bästa Nya Låt: André Laos – ”Klose (To My Heart)”

Gehitmusiken —  30 april, 2013 — Lämna en kommentar

Andre Laos Klose To My Heart

Klassisk house är på uppsving världen över. Genren har genom Julio Bashmores dansgolvsskakare ”Au Seve” nått en allt bredare publik. Vi har fått en reinkarnation av nittiotalshousen, och artister som bloggduon Bicep har varit vitala i uppvaknandet. De var här så sent som förra veckan i Göteborg, på den fantastiska klubben Trunkfunk Yaki-Da — det blev säkert en del taps aff trots att jag inte kunde dyka upp. Men det händer grejer inte bara internationellt, utan också i Sverige. Viktiga etiketter att hålla reda på är bland annat Aniara Recordings, Studio Barnhus, Geography Records, 12-3 Recordings, Trunk-Funk, och möjjligtvis Höga Nord Rekords.

Och så artisterna så klart. Exempelvis, Göteborgs André Laos. Hans senaste heter ”Klose (To My Heart)” och är beroendeframkallande old-school deep house, med en riktig tuffing till basgång, snygga gospel vocal samples, och en kaskad av pianovamps. Ni hör en producent som bemästrat genren till fullo — och som vet hur man får igång ett dansgolv.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s