Bästa Nya Låt: Ruben Brundell – ”You You”

Gehitmusiken —  2 maj, 2013 — Lämna en kommentar

Ruben Brundell You You Ep

Ni har redan fått höra detta monsterspår bredvid Julio Bashmores ”Au Seve” på Ruben Brundells fantastiska Ge Hit Mixen-bidrag: och det är där den hör hemma, runtomkring strålcentrumet under en kväll på klubben.  ”You You” är en house anthem i världsklass, ett riktig dunkdunkdunkdunk, samt brännheta synthar och ett anspråkslöst vocal sample som behandlas med stor elegans. Resten av You You EP är minst lika grym, ett litet mästerspel i modern housemusik, från den nynnande, tillbakalutade ”World In Palm” till neonljus, midnattsröster och technodjup på ”3-Am”12-3 Recordings fortsätter gång på gång leverera, och säkrar sin plats bland Sveriges bästa etiketter för elektronisk dansmusik.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s