Bästa Nya Låt: Polisen – ”حَبيبي (Boy You Turn Me)”

Gehitmusiken —  11 maj, 2013 — Lämna en kommentar

Polisen Habibi

Just nu är det kul att blogga. På morgonen pirrar det nästan i mig. Det gör det nu, för min soundcloud är full med ny, intressant musik ifrån Sverige. Under hela bloggens existens har jag längtat efter ett sånt här ögonblick, då det är ett överflöd av grymma grejer. Just nu är det så mycket att det är svårt att plocka ut enskilda låtar. Men det är bra för både er och mig. Jag har en lång lista av feta grejer att visa er, och det finns inget bättre än att dela med sig.

Igår hittade jag till exempel Polisen via Iberias soundcloud. Jag var för upptagen för att skriva om ”حَبيبي (Boy You Turn Me)” igår — så jag har bara väntat på morgonljuset. Det är klassisk house: en syrabas med attitydproblem, snygga syntvamps, och en skruvad Diana Ross som sjunger ”upside down, boy you turn me, inside out and round and round”.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s