Ge Hit Mixen vol. 14: Ms. Henrik

Gehitmusiken —  29 maj, 2013 — Lämna en kommentar

Yuppie DISCO Ge Hit Mixen vol 14 Ms. Henrik

”6 fräcka låtar till en fräck kväll. Vissa decennium har fräckare musik än andra, här är musik från det fräckaste. Fräckt va?” Ms. Henrik snackar givetvis om 80-talet. För två veckor veckor sedan släppte han debutEPn Blue Velvet Frank EP och ”Mark” blev Bästa Nya Låt:

”en radiopophit med DIY-känsla, ett 90talsslag och en spark mot 80talet, en androgyn vokalist som hade kunnat platsa lika bra i ett reggeaband som ett new romantic-revival-band, och en refräng lika klistrig mot hjärnfrillan som ett tuggumi i hårsprayen.” 

Det är nu officiellt: Ms. Henrik är på uppsving, och han kan sitt 80tal.  Och nu får vi chansen att träda in i musiken som ligger bakom hans simulation av färgernas gyllene era, direkt in i det mest exklusiva Yuppie-disco. FRÄCK + 80tal är just ett bra sätt att beskriva hans FRÄCKA Ge Hit Mixen-bidrag: Wham! rappar, WHAM say bam, wam bam I am the man, Duran Duran snackar om nån Rio-brud, Roachford vill ha feeeeels, Tears For Fears öppnar dimensioner till romansers och förälskelsers avskrädeshögar, och Men Without Hats frågar vart fan pojkarna tar vägen, och Jim Kerr svarar: ”Up On The Catwalk”. Men frågan är, har du några frågor på det? Svaret får du nedan, fyll i en ansökan, och glittra med Ms. Henriks tidsmaskinsmix tillbaka till 80talet.

Bojan Buntic

Roachford – Feel For Me Baby
Tears For Fears – Head Over Heels
Duran Duran -Rio
Men Without Hats – Where Do The Boys Go?
Wham! – Wham Rap! (Enjoy What You Do?)
Simple Minds – Up On The Catwalk

 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s