Bästa Nya Låt: Könsförrädare – ”Raging River”

Gehitmusiken —  19 juni, 2013 — Lämna en kommentar

Könsförrädare Raging River

Könsförrädare är Teg Publishings stora fynd för 2013. På första sjutummaren fick vi Riot Grrrl-musik och en dos slölunkande hårdrock med politisk laddning. På den nya singeln ”Raging River” når bandet en helt ny nivå. Mattias Alkberg har visat sitt mästerspel i produktion: mjuka svärmiska ljud gnistrar emot brännheta gitarriff. Det är en oerhört beroendeframkallande poplåt där hårdrocksriff och dissonanta pianoriff växlar med ljuva vokalmelodier som sätter sig på hjärnan. Resultatet är en av årets bästa poplåtar. Debutalbumet Curse The Law kommer ut i höst. Titta på videon och lyssna på låten via soundcloud nedan.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s