Bästa Nya Låt: The Tranq – ”My Heart Is A Yo-Yo (Coconut Slaying Remix)”

Gehitmusiken —  20 juni, 2013 — 2 kommentarer

The Tranq My Heart Is A Yo-Yo

Livet är kort, men pop är oändligt. Så länge det görs bra pop är livet värt att leva. Och det görs massvis med bra pop i Sverige just nu. 2013 har varit fullspäckad med fantastisk ny musik: Skimret, Makthaverskan, Westkust, Iberia, M.S. Henrik, Navet, Könsförrädare, Natten, Karl X Johan, Bam Spacey, Azure Blue, bara för att nämna några, har alla bidragit med att förgylla året. Nu även The Tranq. Hans grymma debutsingel ”My Heart Is A Yo-Yo” har nu fått en remix av dj- och producentduon Coconut Slaying.

Remixen för tankarna till tidiga indierejv på Ibiza, då det spelades lika mycket popmusik som underground house: bongos, hjärtvärmande små synthriff och en solnedgångsvarm atmosfär förhärligar en redan enastående poplåt. The Tranq är på gå med ett debutalbum som släpps på deras egen etikett Kaarberg Music.

Bojan Buntic

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Ge Hit Musiken (Swe): Best new track : The Tranq - juni 20, 2013

    […] things about us and the remix of “My Heart Is A Yo-Yo” by Coconut Slaying. Very gött. Click here for blog […]

  2. The Tranq: ”Dissident” « GE HIT MUSIKEN - augusti 22, 2013

    […] singeln ”My Heart Is A Yo-Yo” för inte så längesen, och vi blev förälskade i Coconut Slayings remix av den. Nu har de släppt en till singel ifrån debutalbumet Loss Is For The Massses, som släpps […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s