Tiger Forest Cat: ”Everybody’s Running (Blondino Remix)”

Gehitmusiken —  2 juli, 2013 — 1 kommentar

summer vol 3

Caoticos låtskrivare, producent och sångare Joel Dunkels går solo under artistnamnet Blondino och briljerar med en remix av Tiger Forest Cats ”Everybody’s Running”. Med influenser som Cyril Hahn, Disclosure, Azari & III, Chris Malinchak, G.Vump gör han här en indiepoptolkning av trender inom den elektroniska dansmusiken. Låten kommer ut på Umeås Nomethod Records och förekommer redan nu på deras sommarkompilation tillsammans med andra godbitar från etikettens 2013-katalog.

Bojan Buntic

Annonser

Trackbacks and Pingbacks:

  1. Månadens skivetikett: Nomethod Records « GE HIT MUSIKEN - april 7, 2014

    […] svenska Nomethod Records som har sin bas i Umeå och huserar artister som Simian Ghost, NO CODA, Blondino och Tiger Forest Cat. Jag tog mig friheten till att intervjua Magnus Öberg, grundare och ägare av […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s