Bästa Nya Låt: Magnus Ekelund & Stålet – ”Hjärtan av stål”

Gehitmusiken —  10 juli, 2013 — Lämna en kommentar

Magnus Ekelund & Stålet Hjärtan av stål

Magnus Ekelund & Stålet släpper den nya singeln ”Hjärtan av stål” via Teg Publishing. Det är ifrån andragivet, toppalbumet DÖDSKULT, ett riktigt punkalbum som svepte som en orkan över Ge Hit Musikens redaktion och blev bästa nya album.

Jag minns inte när jag senast satt och liksom lyssnade, inte bara på melodierna, utan också brydde mig om vad fan hen sjunger. På Ekelunds tyngsta, mest självbekännande melankoliska album levereras inte bara rå, vacker popmusik utan lyrik av den bästa sorten: ”Jag stupade på dansgolvet till tonerna av The Winner Takes It All”. Det är sån där sällsynt svensk indie som är värt att inte bara lyssna på utan faktiskt också lyssna på. Ni vet, när musiken rockar ert hjärta suger texterna sig fast där också.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s