Bästa Nya Låt: Hermansen – ”Introverted”

Gehitmusiken —  17 juli, 2013 — Lämna en kommentar

Hermansen Introverted

Rasmus Hermansen är vanligtvis känd under artistnamnet F.O.O.LMen när han väljer att experimentera fritt utanför de ramar han själv skapat, så heter han rätt och slätt Hermansen. Musiken är, som namnet på nya epn antyder, mer Introverted än den extroverta, uppvridna ravedubstep han vanligtvis producerar. Titelspåret är en övning i atmosfär, melodi och finess, ett mörkt melankoliskt spår med tung, tung bas och neonblänkande syntar. Bilfärder genom nedsläckta städer där bara gatljusen och klubbarna blinkar, blink, blink, med gammal detroit-techno på låg volym i bilstereon, hög volym i själen. Yea, yea, yea. Check.

Bojan Buntic


Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s