GE HIT MUSIKEN presenterar KLUBB DERNEK!

Gehitmusiken —  17 juli, 2013 — Lämna en kommentar

DERNEK-KUNG2

Den här gången, som ett avslut på sommaren och ett alternativ till Emmabodas utomhusrave, tänkte vi göra något unikt. Ett riktigt äkta jävla balkanrave inomhus. Så,

Sta ima? Den 26 juli blir det LUDA KUCA. Siki, siki baba, mina vänner, för Buntic-bröderna ordnar Jazzhusets första riktiga balkanfest. Ajde! vi ska röka sarajevski marlboro och drina i rökrummet, dricka äkta juggekaffe av den starkaste sorten, ta shots med STOCK 84 och supa slivovitz. Och ha ett riktigt jävla DERNEK på dansgolvet.

Våra DJs kommer att spela fet elektronisk zigenarmusik, electro swing, makedonsk r’n’b, serbisk turbofolk, bosnisk hiphop, kroatisk techno, — och tillsammans ska vi urarta i ett bläckblåskaos.

doći i naći svoju čokoladu

DJS

DJ ŠeFika 

Alma Fazlić går under DJ-aliaset DJ Šefika och är Göteborgs nummer ett när det gäller balkan beats och electro swing. Vanligtvis är hon husdj på superklubben Balkan Beat Party Göteborg och som ni förstår kan hon det här med DERNEK på dansgolvet.

DJ Dernek

Bojan Buntic, eller Mozart den Andre som han kallas av vänner, är chefredaktör och husdj på musikbloggen gehitmusiken.com. Till vardags brukar han sprida den bästa av den nya svenska musiken till er, eller slira runt på Jazzhusets dansgolv till sin egen mix. När han står bakom DJ-båset brukar det blir alltifrån den snuskigaste housen, den råaste technon, till den Christina Aguillera-låten du älskar men skäms att lyssna på. Under sitt DJ-alias Dernek snurrar han dock ingen pop. Bara de absolut tyngsta, grymmaste balkanska beatsen, zigenarhouse, bosnisk basmusik och dunk, dunk, dunk. Och så en del Goran Bregovic.

http://www.mixcloud.com/bojanbuntic/skit-vi-lirade-pa-lag-volym-vid-peaktime-pa-jazzhuset-nar-klubb-care-fyllde-ar-och-sant/

DJ Sasa

Aleksandar Buntic är en av Göteborgs intressantaste popmakare. Hans elektroniska popmusik skapas i hans garderobsstudio under artistnamnet Skimret och den har nått ända fram till Sveriges Radio P3. Under DJ-aliaset DJ Sasa kommer han att leverera pop, rnb, hiphop från Balkan. Både sånt där gammalt, gammalt som era föräldrar dansade till (typ ”ti si moja cokolada”)under discoeran och det senaste, hetaste.

DJ Bruno Bonja

En mästare på de STORA beatsen och det fulla dansgolvet.

Jazzhuset
18 år
80 kr
22:00 – 03:00

GLÖM EJ ATT ATTENDA PÅ FACEBOOK ❤ Ses på sommarens fetaste fest! https://www.facebook.com/events/428070180641096/?fref=ts

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s