Bästa Nya Låt: Bam Spacey – ”Rivers”

Gehitmusiken —  18 juli, 2013 — Lämna en kommentar

Bam Spacey Rivers

Bam Spacey är en producent ifrån Malmö som vi på Ge Hit Musiken tycker mycket om. Hans Land EP var en av våra favoriter ifrån 2012. Sedan dess har vi följt honom non stop. Vi har skrivit om alla hans låtar. Vi har publicerat en mix av honom.

I sin musik målar han upp en väldigt kylig, futuristisk, nattlig värld, med djup, eko, syntar och atmosfärskapande effekter. Igenom detta ljuduniversum svävar en ande på gränsen till mänsklig. Och denna röst sjunger introverta texter, ett fall mot kärleken, en antydan av död. ”Det finns ingen som kan döda som du”, sjunger han på den senaste singeln ”Rivers”, och fastän han bygger upp en bild av en livsfarlig varelse, eller ett fenomen, kanske en naturföreteelse, som kan förstöra allt han är, så lyckas han göra den oändligt lockande också. En fara som kommer obevekligt som den puls, puls, pulsande bas-synten som utgör låtens drivkraft och grund.

Lyssna på ”Rivers” som premiärspelades av The Fader igår. Den släpps digitalt via Ceremony den 30e juli.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s