Video: Johan Hedberg – ”Nackamasterna”

Gehitmusiken —  18 juli, 2013 — Lämna en kommentar

hedberg nackamasterna

Johan Hedberg har skrivit sommarens finaste sommarvisa. ”Nackamasterna” handlar inte alls om att sommaren är kort, eller ja, kanske, för kärleken är någonting stort, ljust, vackert, och efemärt som sommaren och molnen som glider, glider lätt och plötsligt in i höst, och vintertystnad.

Hedbergs musik påminner om Ted Gärdestad och Kjell Höglund, och samtida svenska, singer songwriters som exempelvis Maria Eriksson och Ljus. Låten visslar igång, som en gammal hederlig popsång, och ljuvligheten engagerar och berör i 5 minuter och 37 sekunder. Det är en sån där text som verkligen handlar om något, istället för att bara vara en ursäkt för en melodi, och den utspelar sig som en idyllisk, melankolisk gammal svensk film.

Singeln släpptes den 12e juni 2013 via Labrador Records.

Bojan Buntic


Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s