Bästa Nya Låt: ODiN – ”The Story Of ODiN (ft. Kalle J)”

Gehitmusiken —  19 juli, 2013 — Lämna en kommentar

The Summer Of Odin

The Summer Of Odin 2

ODiNs Summer of Odin är ett av de intressantaste mixtapes, hiphopfullängdare, som kommit ut i Sverige 2013. Det är en sån där färgfull, fullproppad, fullständigt översvallande kollektion av beats, en sån där som får dig på spänn från låt till låt. Produktionen är fantastiskt. Musik som får dig att leta efter källor till samples i flera timmar, späckad av detaljer som små solfläckar under sommarvandringen, spontan som en plötslig bris eller öppning i molnen. ODiNs rapp är också spontan, i ögonblicket, helt avslappnad och chill, och han skjuter in refrängen från Terry Blacks ”Seasons In The Sun” som om det vore det naturligaste i världen.

På ”The Story Of Odin” kör ODiN fullt ut, all in. Beatet blomstrar av omedelbar, ohämmad kreativitet. Sprudlar av glädje, rullar runt i solen, ler strålande mot sommaren och sommaren ler tillbaka. Och Kalle J gästar på låten.

Bojan Buntic


Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s