Bästa Nya Låt: Ditt Inre – ”Vi kommer aldrig bli som er”

Gehitmusiken —  25 juli, 2013 — 1 kommentar

Ditt Inre

En av våra favoriter från 2012, Ditt Inre, som platsade på vår lista över de bästa svenska albumen med epn En värld i brand, har tagit sitt karakteristiska drömska sound till en helt ny nivå med singeln ”Vi kommer aldrig bli som er”. Låten är ett första smakprov från debutalbumet Värd mer än guld som kommer ut via Cascine den 3e September. Det är svärmisk, stjärnglittrande, solnedgångsdränkt indiepop när den är som mest avslappnad och omedelbar. En fin text på svenska i kombination med ljuv, ljuv nutida musik.

Bojan Buntic


Annonser

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Ditt Inre: Formulär 1A « GE HIT MUSIKEN - augusti 22, 2013

    […] mer än guld kommer ut via Cascine den 3e September. Vi har redan fått ett smakprov i form av ”Vi kommer aldrig bli som er”. Nu kan ni lyssna på två till låtar från albumet, ”Tystnaden” och ”Formulär […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s