Video: Lady Gaga – ”Applause”

Gehitmusiken —  19 augusti, 2013 — Lämna en kommentar


lady gaga applause single

För att provocera, för att få applåder. Därför finns Lady Gaga. Men när provokationsförmågan efter flera års exponering blivit lam, efter köttdräkter, #burka swag och brinnande bröst, finns bara applåderna kvar. Och musiken. Jag har för längesen slutat leta i hennes musikvideos efter vad som kan uppröra en gammal vit kränkt man, och lyssnat på hennes musik för vad det är, billig, snabbsmält, sockerhaltig pop. Gottispop.

Videon till ”Applause” är en riktig show. Och musiken är classic Lady Gaga, när hon är som bäst. Gaga har alltid varit en djävel på att få till en hook, och ibland till och med 3-4 i samma låt, och ”Applause” är inte ett undantag. Refrängen är på gränsen till beroendeframkallande. Det är inte någon UBER-ÅRETSBÄSTALÅT-musik, men den är jävligt catchy, kanske det mest medryckande hon gjort sen första, kritikerrosade debutalbumet The Fame Monster.

Det nya albumet, ARTPOP, kommer ut den 11 / 11 via Interscope Records.

Nu äre dags och supa ut det sista sockret ur låtfan, som en riktig popnarkoman.

Bojan Buntic


Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s