Bästa Nya Låt: Most Valuable Players – ”Between Our Faces”

Gehitmusiken —  24 augusti, 2013 — Lämna en kommentar

most valuable players between our faces

Most Valuable Player står i amerikansk sportmytologi för ett pris som delas ut till matchens bästa spelare. Och det svenska indierockbandet Most Valuable Players är ju en av 2013s bästa spelare på den svenska musikplanen. Invisible Guy, som premierade ”Between Our Faces” igår, skriver såhär: ”Popen som strömmar ut i hörlurarna är ingenting annat än av den högsta kvalité, men utan några kompromisser.” Och ja, det är verkligen högklassig pop.

Deras musik låter som en blandning mellan ett amerikanskt indieband i ljummen vind, med svajande gitarriff mot refränger tillbakalutade i solskenstimmarna, och ett svenskt underjordiskt 00talsband från västkusten, somrigt och episkt. Och det märks att de någonstans där emellan ser sin plats i solen, någon slags popperfektion.

Det nya albumet Left släpps via Kalligrammofon Records den 1:e september, och kan förbokas här.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s