Bästa Nya Låt: The Field – ”Cupid’s Head”

Gehitmusiken —  17 september, 2013 — 2 kommentarer

the field  cupids head

Sverige har en producent, som råkar vara i världsklass, på ett av världens bästa skivetiketter, Kompakt. The FieldAxel Willner har gett oss två nära nog mästerverk till album av minimalhouse, From here we go sublime (2007) och Looping state of mind (2011). Han är en av artisterna som jag tycker fattas på Thumps nyligen publicerade lista över ”18 swedish dance music acts that are not the swedish house maffia”.

Snubben gör den mest extatiska, sublima musik på planeten och ni kan höra den första singeln från det kommande albumet via soundcloud. Singeln heter precis som albumet Cupid’s head och kommer ut den 30e september 2013 via Kompakt. Den tar oss i vanlig ordning till himmelriket på ett eller två samples upprepade ad infinitum.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s