Ji Nilsson: ”Tell Them”

Gehitmusiken —  26 september, 2013 — Lämna en kommentar

Ji Nilsson Tell Them

Idag la den nya feministiska kulturtidskriften Equalizer upp en länk till Ji Nilssons ”Tell them” via deras facebooksida. Rodeos blogg Jenny & Vänner verkar ha varit först med att upptäcka denna talang, som de förutspår kommer bli en av framtidens popstjärnor: ”Ji Nilsson och hennes gäng kommer snart äga svensk pop och jag skulle inte bli superförvånad om det dyker upp en internationell hit inom en snar framtid signerad någon av dem.”

Ji Nilsson har varit nära musik sen barnsben, uppvuxen i en så kallad ”musikalisk familj”, började hon skriva låtan redan vid 13, och det var gett grymma resultat. Hon är i en vänskapskrets där fantastiska nya popsångerskor ingår, Marlene, Julia Spada, Beatrice Eli och Noonie Bao. Hon har varit med och producerat Mack Beats & Julia Spadas ”Lägg Dig Ner” och Marlenes”Bon Voyage”. Lyssna på de två fantastiska låtarna nedan och Jis debutsingel ”Tell Me” — som påminner mig om en blandning mellan Noonie Bao och The Weeknd

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s