Bästa Nya Låt: Mapei – ”Don’t Wait”

Gehitmusiken —  8 oktober, 2013 — Lämna en kommentar

mapei don't wait

Mapei, en av Sveriges grymmaste kvinnliga rappare, släpper den 5e november den första singeln sen albumet Cocoa Butter Diaries från 2009. Vi kan redan nu höra ”Don’t Wait” på soundcloud och det är riktigt bra. Den är producerad av Magnus Lidehäll, den andra hälften av rapduon Afasi & Filthy, som även är aktuell i produktionen av Veronica Maggios Handen i fickan fast jag bryr mig.

Det är ibland lätt att glömma att vi har såhär sjuka talanger i Sverige. Jag lyssnade igår på Solange, Sky FerreiraHaim och CHVRCHES och undrade när jag kommer få höra lika skön pop här i Sverige — och svaret blev idag. Mapeis nya singel är lika beroendeframkallande som ”Losing You” eller ”Everything Is Embarrassing”. Är Lidehäll Sveriges Dev Hynes? Det får vi se, framtiden är lovande. Och framtiden har alltid varit lovande för Mapei, och det tycks som att hon kommer att leverera igen.

Albumet kommer ut någon gång 2014, så tills dess får vi knarka sönder ”Don’t Wait”.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s