Vånna Inget: ”Vart tar du vägen?”

Gehitmusiken —  9 oktober, 2013 — Lämna en kommentar

Vart tar du vägen

Den 25e oktober vår Vånna Inget comeback med albumet Ingen BottenPunkkvartetten har tidigare släppt albumet Allvar och epn Jag ska fly tills jag hittar hem — och de titlarna kan få sammanfatta vad musiken handlar om, flykten ifrån småstaden och det där allvaret som kommer med småstadskomplexet. De var en av våra favoritband när bloggen startade, och vi har sett fram emot vad som ska komma.

De har under året jobbat med Jari Haapalainen (The Bear Quartet, Kajsa Grytt, Eldkvarn). Den nya singeln ”Vart tar du vägen?” följer samma mönster som den tidigare musiken, och det enda som egentligen ändrats är att soundet är vassare och bandet lite tajtare som en helhet. Mer styrka och punk på två minuter, helt enkelt.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s