Bästa Nya Låt: The Sun Days – ”You can’t make me make up my mind”

Gehitmusiken —  18 oktober, 2013 — 2 kommentarer

The Sun Days

Det var soligt i Göteborg idag 2013 den 18e oktober, folk satt på balkonger och tjöt och skrek och levde. Imorgon firar jag 9 månader med Tuss. Det är kärlek i Göteborg inatt den 18e oktober. Vi firar det på Jazzhuset där ni för första gången får höra The Sun Days debutsingel ”You Can’t Make Me Make Up My Mind” på dansgolvet. Detta soliga sorgliga Göteborg har mer ljus och kärlek än alla världens soligaste stränder – det är endast här man kan skriva när man är full och få allting helt rätt ändå: The Sun Days debutsingel är ett koncentrat av det bästa som hänt här i Göteborg på senare tid, Makthaverskan, Westkust och all annan sprudlande inavel ifrån Sveriges just nu vackraste musikscen, samlat i en liten poplåt som vill så jävla mycket, tar slut för fort och får mig att
längta
efter mer.

Jaja, jag är full, klart jag är full på en flaska vin.
Men det är riktigt jävla härligt, detta Joe Enocsson, Erik Bjarnar, Elsa Holmgren Fredriksson, Simon Pettersson, Johan Ramnebrink har knåpat ihop tillsammans. Något som får mig att vara stolt över att ha flyttat hit till Göteborg å Håkans vägnar.

Ikväll ses vi på Jazzhuset och firar att Indie Disko, en av Göteborgs bästa klubbar, fyller 3 år. Tusen känslor skickade genom rymden till Jim Rikard Knutsson, en av Göteborgs bästa mest kännande människor.

Vi ses! Kom och dansa ångesten ur er när Kents Martin Sköld djar och jag och Aleksandar Buntic ställer till med danceoke och bjuder er på de tre senaste årens bästa indiemusik.

Bojan Buntic


Trackbacks och Pingbacks:

  1. LYSSNA: The Sun Days – ”You Can’t Make Me Make Up My Mind” | Festivalrykten - november 12, 2013

    […] Sun Days sin debutsingel You Can’t Make Me Make Up My Mind och musiksidor som Que Club och Ge Hit Musiken var inte sena att haka på. Tjattret nådde fram till Luxurys ytterdörr vilket i förlängningen […]

  2. The Sun Days: ”Don’t need to be them” « GE HIT MUSIKEN - januari 27, 2014

    […] indiehopp The Sun Days väckte 2013 våra förhoppningar med en enkel, hjärtvärmande popsingel. ”You can’t make me make up my mind” är släppt på samma etikett som Makthaverskan, Luxury, och deriverar från samma definition av […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s