Bästa Nya Låt: Skimret – ”Vi är dom”

Gehitmusiken —  7 november, 2013 — Lämna en kommentar

skimret vi är dom

Aleksandar Buntic är till vardags min bror, men när han blir en superhjälte på natten så är han den där grejen ni ser i distansen, den där saken som skimrar som en Nordpolen-låt. Han har gjort musik under eget namn, som My Sister Is Job, och nu är han ökänd som just Skimret, den andra hälften av GE HIT MUSIKENs DJ-duo. Hans låt ”Matilda” och The Naima Trains remix av ”Theriesia”, har spelats på P3, och fått sig en skara följare och hatare. Hans rework på Broder Daniels ”Shoreline” blev både älskad och hatad i Festivalrykten.ses kommentarsfält. Hans debutep Skimret var en slags indiepojk-variant av Kristian Anttilas Svenska Tjejer.  Just nu gör han drömsk rnb i 1987s efterföljd, och arbetar på debutalbumet.

Nu kan ni få höra hans hittills mest genomarbetade låt. Den där han introducerade i hemlighet på Jazzhuset, då när han hade sitt första liveframträdande. En jävla massa arbetande i garderobsstudion senare och vi har detta fantastiska resultat. ”Vi är dom” är hemmasnickrad toppop med ambition, entusiasm och framför allt själ och känsla.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s