Bästa Nya Låt: Wild At Heart – ”Saving All My Tears (1987 Remix)”

Gehitmusiken —  19 november, 2013 — Lämna en kommentar

wild at heart saving all my tears

Nu har jag lyssnat på Wild At Hearts superba singel och de medföljande remixarna i en vecka nu sedan premiären på PSL. Duons återkomst har verkligen förtjänat sin Hybris Quality-stämpel. Bandnamnet är med all sannolikhet inspirerat av en av världens bästa filmer, David Lynch Wild At Heart från början av 90-talet. Singeln är dock långt ifrån Nicolas Cages mordiska blick i den legendariska introscenenErik Lindestad och Li Stanley ger oss istället kärlekstrånande blickar upp mot månen och hypermelodisk syntpop som snarare hade passat till ett samtida tonårsdrama i OCs efterföljd än tlll en skruvad Lynch-road movie.

Singeln är fantastisk, och remixarna från Azure BlueTRiFELiFE och Starflux är världsklass. Men jag har förälskat mig i 1987s remix och det är framför allt den som varit på repeat här hemma. Remixen emanerar som Holy Others underkudden-musik, men istället för sorg strålar den av ren glädje – vilket kan göra en lite känslosam, med tanke på det hjärtkrossande temat. Victor vet hur man förvandlar verklighet till dröm, och hur man tar ut 100% feels ur vilken låt som helst.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s