Brainpool: ”The Last Christmas”

Gehitmusiken —  26 november, 2013 — Lämna en kommentar

brainpool the last christmas

Nu är det omkring tio år sen Brainpool,  ett av 90-talets största svenska indieband, splittrades, men deras debutalbum Painkiller räknas fortfarande som en av de stora klassikerna inom genren. Nu är de plötsligt tillbaka med buller, bång och bjällerklang. Japp, deras nya singel ”The Last Christmas” — släppt via Adrian Recordings – är en något dystopisk jullåt.

Just julig popmusik är en av mina absoluta fabbogrejer. Jag brukar knarka popmusikens desperata försök till julskivor, från Destiny’s Childs 8 Days Of Christmas till Bob Dylans Christmas In The Heart. Jag kan t.om. lyssna på Carolas Carolas JulWham!s ”Last Christmas” är typ min favoritlåt. Så givetvis är jag lycklig över att Brainpool går all out med bjällror, klockspel och kyrkklockor.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s