Roshambo: ”What She Says”

Gehitmusiken —  11 januari, 2014 — Lämna en kommentar

beach wolf roshambo

Roshambo är ett indierockband ifrån Karlskoga som gör ung, livshungrig musik sprattlande av energi. 2013 släppte de sin första ep Beach Wolf. Denna trio av indiekids är definitvt medveten om samtidens utbud. Vid sina bästa stunder låter sångaren som yolo-generationens tonårsvariant av Roger Daltrey – samtidigt som han dissar alla Stockholmkidz som tror att de är så Brooklyn.

Min favorit är ”What She Says”, en skrikig, lycklig, sprudlande indiepärla: en speedad bas och glada, snabba gitarrmelodier utgör grunden i en låt som påminner lika mycket om svensk drivig dansgolvsindie som något ifrån den amerikanska scenen.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s