Bästa Nya Låt: Moto Boy – ”Someday”

amarbajric —  15 januari, 2014 — Lämna en kommentar

moto boy

Moto Boy är tillbaka. Den 26 mars släpps nya skivan ”Keep Your Darkness Secret” och det det är på tiden! Det fanns en tid då jag satte på hans debutskiva på repeat varje gång jag höll på att bli kär eller förlorade kärleken. Och väldigt ofta däremellan.

Efter en tids teasers på facebook kom idag nya plattans första singel ”Someday”. En utveckling bort från det speciella gitarrsoundet som blivit ett av Oskar Humlebos signum under artistnamnet Moto Boy. Nu bjuds vi på en storslagen symfoni, som från ett soundtrack till en James Bond-rulle. Skillnaden är att låten inte framkallar bilder på agenter i kostym med rätten att döda. Tvärtom, detta är naket och ömtåligt, vackert men minst lika farligt. Detta är kärlek.

Amar Bajric

 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s