Phone Home: ”Our Bed”

amarbajric —  18 januari, 2014 — Lämna en kommentar

phone home

Jag har fullt upp med livet, både det trista grå och det färgglada du lämnade efter dig. Det har inte gått en dag utan att jag har tänkt på dig, varje gång med ett leende på läpparna. Det är en balans som har rubbats. Då var allt lätt, nu vet jag inte vad som är rätt. Ibland tar jag långa promenader med musiken som enda sällskap, rensar tankarna. Det finns stunder då jag önskar att du skulle försvinna ut ur mitt liv, på riktigt. Men du har gjort ett för stort intryck. Du målar regnbågar överallt, det kan aldrig bli grått. Jag hoppas att vi delar säng snart igen. Vår säng.

Amar Bajric

(Phone Home kommer från New York, spelar instrumentbaserad rock och är aktuella med digitala trehjulingen ”Ways”.)

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s