Mix: Saturday, Monday – ”Children Of The Snow”

Gehitmusiken —  24 januari, 2014 — Lämna en kommentar

saturday, monday mix

Wow, amaze. Egentligen borde jag sitta och lyssna och analysera sönder ceos Wonderland, eller, ja, lyssna på Shackletons nya, som min kära vän tjatar på mig om, särskilt nu när jag har tid, men jag har fastnat något så in i helvete för denna fantastiska remix mix av upcoming DJ och producent Saturday, Monday med sjukt grymma, innovativa remixar på MarleneElliphant, Julia Vero, Little Dragon, Duvchi och andra superbra svenska artister. Alltså, jag blir så inspirerad av det här. Ikväll ska jag egentligen gå och se Yung Lean på Yaki-Da men har mer lust att bara sitta hemma hela natten och försöka få ihop en riktigt bra popmix. Som den här. Bara lyssna och njut.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s