Bästa Nya Låt: Adna – ”Night”

Gehitmusiken —  26 januari, 2014 — 1 kommentar

Adna Night

Göteborgs nya singer / songwriter-stjärna heter Adna Kadic och går under namnet AdnaHon har varit med ett tag: släppt ett helt album under annat artistnamn och spelat flitigt på klubbar i Göteborg och annanstans i Sverige. 2013 släppte hon två helt underbara singlar, ”The Prettiest” och ”Dreamer”. Just nu befinner hon sig i Berlin och jag tror att hennes vistelse där handlar om att helt enkelt bli bäst på det här med drömsk folkinfluerad popmusik. Och nu när vi äntligen får höra hennes första singel under 2014, så börjar jag tro att hon kommer att lyckas.

”Night” hör vi en artist som bemästrar det här med total, nattlig förtrollning. Jag har lyssnat på den sen premiären på PSL och jag är helt hänförd av de där magiska, vemodiga stråkarna som gråter igenom låten. En riktig nocturno i moll om dödlig odödlig kärlek och hur den visar sig när molnen uppslukar månen.

Bojan Buntic

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Veckans goa grejer: Adna, This Is Head, Manganas Garden och andra c00la « GE HIT MUSIKEN - februari 8, 2014

    […] debutalbum Night har precis kommit ut, och titelspåret, den superfina nocturnon ”Night” har fått sig en […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s