MIX: GE HIT MUSIKEN – SJUKT DJ Vol. 1

Gehitmusiken —  27 januari, 2014 — Lämna en kommentar

ge hit musiken sjukt dj volym 1

Vi inleder idag en ny serie mixar där våra hus-DJs på GE HIT MUSIKEN, jag och min bror Aleksandar Buntic (Skimret), helt enkelt låter er höra våra beryktade DJ-gig. Vi spelar in dem på plats, helt sjukt dj så att säga, och ger er inträde till festen efteråt. Välkommen.

Här kommer första delen, en inspelning från Jazzhusets superfeta sjukt indie indieklubb Indie Disco för en vecka sen: en salig blandning pop, trance, hiphop, r&b, breakbeat, happy hardcore, och andra saker som egentligen inte borde spelas in. Seinfelds George Costanza gör ett gästframträdande denna gång och vi kommer ha fler coola gäster. Nästa gång kanske ni får höra några av Hasselhoffs gamla technodemos? Nä, det blir lite senare. Nästa gång har vi bokat Mozart (första riktiga indiekillen) att köra back2back med oss.

SJUKT DJ VOLUME 1. Lyssna.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s