Video: Alpaca Sports – ”Just Like Johnny Marr”

Gehitmusiken —  3 februari, 2014 — Lämna en kommentar

alpaca sports just like johnny marr video

Vid det här laget kan vi vara säkra på att varenda singel gullpopduon Alpaca Sports släpper kommer låta som exakt samma låt. Men det är till deras fördel, för den där ursprungslåten som allt är en variation på är så bra att man egentligen inte vill ha något annat än exakt samma den, om och om igen, i nya skepnader. Det vill säga riktigt välskriven, polerad indiepop av det mest underbara slaget.

Deras duffelklädda signatursound har tagit dem till Japan. Den nya singeln är en låt i samma tema som alla andra, kärleken, och denna gång handlar det om att typ nästan göra slut men ändå inte. Om att spela gitarr som Johnny Marr, och att bli förälskade igen till tonerna. Att hitta en väg tillbaka när man har tröttnat på varandra men egentligen inte.

Videon är inspelad av Carl Jirestedt i Japan, lämpligt nog, för den har en Lost In Translation-feel som är omöjlig att motstå. En miniatyrfilm av det mest anspråkslösa, charmanta slaget.

Debutalbumet Sealed with a kiss kommer ut via Luxury den 14e februari (Alla hjärtans dag, wink, wink, så ni indiepoppare vet vad ni ska köpa till era älskade).

Singeln finns även ute på spotify.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s