Klubb: FITTREV♀LT ★ 8/3 INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Gehitmusiken —  12 februari, 2014 — Lämna en kommentar

fittrevolt del 1

Ge Hit Musiken har varit med och hjälpt till med denna fantastiska klubb där 100% cash går till välgörenhet. FITTREVOLT! Arrangörerna heter Tuss Mattsson (Snicksnack & Fittfrågor), Asta Bjerde (Picknickfestivalen, Hush Hush Club) och Sonja Román (Ramaskri). Platsen är Kontiki. Datumet är givet. Tiden: 18:00 – 02:00, så man får tid att både spejsa ut och sällskapa. Kom och se ett av Göteborgs tyngsta kvinnofrontade liveband, Pale Honey och dansa till Maria Nyströms (Naima Train) pussypowerhits.

Det kommer finnas mat (inklusive veganmat). Och vi får tacka stort till Johan Schmeling på Kontiki som lyckats ordna 100% kvinnlig personal. Det kommer bli en fantastisk kväll.

★~’*’~★

PÅ SCEN:

Pale Honey

Pale Honey är ett av Göteborgs tyngsta kvinnofrontade liveband och gick tidigare under namnet The Tapes. De har spelat överallt i här i trakten, bl. annat på vår paradisö Knarrholmen. De är en skatt ifrån underjorden och spelar riktigt hård doom metal-influerad rockmusik med tunga basgångar och en hel del chugachuga.

http://www.palehoney.com/LOOK/LISTEN/

https://soundcloud.com/palehoneymusic

★~’*’~★

DJs:

Maria Nyström (Naima Train)

The Naima Train är ett loopmaskinsunder som gör helt egen popmusik där ekon förökar sig med ekon och hennes röst och gitarr bildar en hel symfoni av ljud. Ikväll snurrar hon pussypowerskivor.

Hoochie Mama

Har man dansat på klubbar i Singapore eller Kuala Lumpur så vet man känslan dessa brudar saknar i Göteborg och ser som sitt mission att frakta hit. Det blir både göttigt och nyttigt. Du är garanterad en fusion av sexig rnb, tung bas, handklappslåtar, män med för stora egon och kvinnor med power.
Wow, such amaze djduo!!!

Timotej & Marcus

Denna supercoola djduo är etablerade i Göteborgs klubbvärld och spelar regelbundet på Jazzhuset och Clooneys. De lever under mottot sisters before misters och kommer leverera musik från universums grymmaste queens.

DJ Kokosolja

De flesta av er vet att kokosolja säljer som smör på Sveriges alternativa affärer. Och många av er vet också att det är ett kodord till en hemlig gemenskap. Men Kokosolja är också en DJ som spelar fräsig musik som ni hört och glömt och trott att ni aldrig igen ville höra.

Dumbledore’s Army

Superfräsiga djduon bestående av de bauta-feministiska Leyla och Ellinor som spelar magisk musik som får dansgolvet att lyfta. Wingardium leviosa!

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s